Ja, ik doe mee met de exclusieve winactie! – PASS magazine

Ben jij een liefhebber van Scandinavisch design én audio? Dan hebben wij een exclusieve winactie voor jou! Stijlvol, krachtig en overal draadloos streamen lukt je met de design producten van Kreafunk.

aHead koptelefoon, White Edition – Kreafunk

Kreafunk heeft de stylish aHead koptelefoon ontwikkeld. Deze koptelefoon (White Edition, t.w.v. € 109,00) is prachtig vormgegeven, licht van gewicht en is van alle gemakken voorzien. De koptelefoon werkt op Bluetooth, dus kun je draadloos naar o.a. muziek, podcasts en audioboeken luisteren. Overal, kies jij je plek maar uit.

aFunk portable speaker, White Edition – Kreafunk

De Kreafunk aFUNK (White Edition, t.w.v. € 119,00) neemt je mee naar Funkytown, en dát ligt precies daar waar jij maar wilt. Zet je zelf in de spotlight: met aFUNK trek je vanzelf alle aandacht naar je toe. Is het niet door het geluid, dan is het wel door het fraaie design, een batterij die 20 uur mee kan, de ingebouwde powerbank én de handsfree belmogelijkheid!

Hoe maak je kans om één van deze geweldige audio producten van Kreafunk te winnen?

Wat moet je doen om een aHead koptelefoon OF een aFunk Bluetooth speaker te winnen? Dit is heel eenvoudig: je vult je keuze in welk product je het liefst wilt hebben en je laat hieronder je bericht achter. 

Wij willen graag weten welk stuk in het PASS magazine je het meeste aanspreekt en of er nog informatie voor jou ontbreekt in het magazine. Wat vind jij leerzaam uit het magazine? Heb je verrassende informatie ontdekt? Of mis je misschien iets? Laat het ons weten!

Uit de reacties met de meest bruikbare feedback kiezen wij dan een winnaar. Door jouw input kunnen wij het magazine updaten en verbeteren, waardoor er nog veel meer lotgenoten geholpen zijn! Je kunt met meedoen met deze winactie t/m 31 december 2020. Let op: dit is een langlopende actie!

Na deze datum worden de winnaars gekozen. De winnaars krijgen via e-mail bericht. Zorg ervoor dat je e-mailadres klopt als je hieronder je gegevens achterlaat! Voor deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Stichting Chronisch Samen Sterk van toepassing. Hierin staat onder andere dat je  voor deze winactie 20 – 35 jaar moet zijn en in Nederland moet wonen om kans te maken.

Wij wensen jullie heel veel succes!

    Geboortedatum (verplicht)    Ja, ik wil winnen!Nee, ik haat winnen…

    Wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwsbrief van stichting Chronisch Samen Sterk? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief, we beloven je niet te spammen!
    Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden.