PASS magazine

Het PASS magazine is een unieke kruising tussen een persoonlijke reisgids en een lifestyle glossy, zodat een heftig onderwerp als het krijgen van een chronische aandoening gemakkelijk bespreekbaar gemaakt wordt.

Door de kennis in een magazine vorm te geven ontstaat er letterlijk houvast in een onzekere tijd. De eerste editie van het PASS magazine richt zich op jong volwassenen tussen de 20 en 35 jaar, die zojuist de diagnose multiple sclerose heeft gekregen.

Wegwijzer voor jong volwassenen met recente MS diagnose

Met dit magazine proberen we het stigma over het leven met MS te verbeteren en zelfstigma te voorkomen. Met het PASS magazine bevorderen we het welzijn van de lezers en minimaliseren we het verschil tussen een (mogelijke) beperking en de beleving daarvan (disability perception).

Praktisch en inspiratievol

In de eerste uitgave van het PASS magazine komen praktische onderwerpen aan bod, gerelateerd aan multiple sclerose. Onderwerpen als een schub, de nieuwe zorgwereld en rouwverwerking. Daarnaast is er inspiratie op het gebied van algehele lifestyle, MS-feitjes en contact met lotgenoten. Verder lees je een heel indrukwekkend interview met papa in spé Wouter én een toffe winactie.

Deze glossy heb jij nodig! Een goed gevuld nummer met alles wat je wilt weten rondom het krijgen van de diagnose MS kun je hier bestellen.

Het magazine is gratis, binnen Nederland betaal je slechts € 3,65 verzendkosten.