Online ergotherapie via La Vie ergotherapie

I

s je verteld dat je je energie moet verdelen en rekening moet houden met je grenzen, maar weet je niet hoe je dat moet doen? Ik geef je de mogelijkheid om je grens meetbaar te maken en dus ook herkenbaar. Hierdoor krijg je de regie over je energie en heb je een instrument om keuzes te maken die goed zijn voor jouw lijf en je leven. En dit betekent echt niet dat je dingen niet meer mag doen, wellicht kun je zelfs wel meer doen! Hoe fijn is dat! Want pas wanneer je alles in balans hebt is er pas ruimte om weer op te bouwen.

Omdat ik meer mensen wil helpen, dan alleen de mensen die de mogelijkheid hebben om bij mij op de praktijk te komen, heb ik een online cursus ergotherapie gemaakt. Ik gun het jou namelijk ook dat jij je leven zo kunt invullen zoals jij dat wilt, niet gehinderd door je beperkte energie of vermoeidheid! In deze online cursus heb ik al mijn ergotherapeutische adviezen, die de mensen die bij mij komen ook krijgen, verwerkt. Op deze manier krijg jij ook de mogelijkheid om te profiteren van mijn adviezen en begeleiding.

Net als de mensen die ik één op één begeleid in mijn praktijk, kan ik via een online cursus ook jou op een makkelijke en overzichtelijk manier helpen om adviezen toe te passen, zoals rekening houden met je grenzen en het opdelen van activiteiten. En een manier om gecontroleerd op te bouwen.

online ergotherapie

La Vie ergotherapieDe online cursus Meer dan moe! die bedoeld is voor mensen zoals jij, is opgedeeld in meer dan 20 modules. Ze zijn overzichtelijk en ook voor jou toe te passen. Hij is zo geschreven dat je op elk niveau kunt instappen. Je krijgt alle informatie per e-mail, hierdoor kun je zelf bepalen op welk tempo je de opdrachten en adviezen gaat toepassen in je eigen leven. Bijkomend voordeel is dat je ook op een later moment altijd weer de opdrachten en adviezen erbij kunt pakken, bijvoorbeeld wanneer je situatie verandert.

Je hebt met deze cursus een tool in handen, waarmee je de rest van je leven de regie kunt houden over je vermoeidheid. Over grenzen gaan doe je niet meer, omdat je weet hoe je kunt bijstellen.

Na het volgen van deze cursus:

  • Weet je wat je grenzen zijn en kun je vervolgens je activiteit of planning aanpassen, zodat je niet over grenzen gaat;
  • Heb je energie om te doen waar jij goed in bent!
  • Word je niet meer geleefd door je vermoeidheid, maar bepaal jij wat je wel en niet doet;
  • Kom je er niet meer pas achteraf achter dat je teveel hebt gedaan;
  • Hoef je niet meer dagen bij te komen van een leuk uitje;
  • Kun jij je dag zo indelen dat je energie hebt en toch nog steeds spontane dingen kunt doen.

Dit allemaal, omdat jij zelf weer de regie hebt over jouw leven en je kunt doen wat jij wilt!

Voor meer informatie kun je mijn site bezoeken. Bedankt voor het lezen!

Célie Journée
La Vie, ergotherapie en coaching
Horstweg 15
8107 AA Broekland
celie@ergotherapielavie.nl