Makkelijk je loopkruk vervoeren op de fiets lukt met deze lifehack!

loopkruk-fiets

J

e hebt een wandelstok of kruk nodig tijdens het lopen. Handig en heel fijn, zo’n hulpmiddel. Maar wat als je nu een grotere afstand wilt overbruggen?

Ga je dat hele stuk lopen? Of ga je op de fiets? Maar ja – wat doen we dan met die kruk? Bindt je ‘m achterop onder de snelbinders? Of steek je de loopkruk in één van je fietstassen? Misschien toch maar vasthouden in je hand of tussen je ingeklemmen? Tja…

 

loopkruk-fiets

Gemakkelijk je loopkruk vervoeren op de fiets

We moeten bij deelname aan het verkeer letten op de veiligheid van onszelf en anderen. Als we gaan stoeien om een loopkruk per fiets te vervoeren, wordt deze veiligheid niet altijd gegarandeerd.

hockey-stick-klem-fiets

I

ngrid bedacht er iets op en deze lifehack wil ze graag met ons delen! Om toch te kunnen fietsen, heeft ze een hockeystick clip aan de voorkant van haar fiets laten monteren. Zo kan ze haar loopkruk er tussen klemmen en veilig fietsen! Ben je bang dat de kruk alsnog gaat glijden, dan kun je de kruk door middel van klittenband om het stuur heen begeleiden in een solide positie.

Informeer voor deze oplossing bij de betere fietsenzaak, of misschien ben je zelf wel hartstikke handig om dit te monteren! Lukt het je niet, dan kun je misschien nog altijd bij een handig persoon in je omgeving informeren of hij/zij je kan helpen met monteren van de klem. Alvast heel veel fietsplezier!

Wat een geweldige oplossing! Hartelijk dank, Ingrid, voor het delen van deze lifehack! Heb jij nu ook zo’n handige tip, deel deze alsjeblieft met ons!