Gezocht: enthousiaste tipgever m/v

vacature-tipgever

Photo: Stock Snap – Leeroy

Stichting CSS is een initiatief die zich in eerste instantie voornamelijk online zal ontwikkelen. We willen onze ambities waar maken door een gedegen en overzichtelijk online informatieplatform aan te kunnen bieden voor diegenen die net de diagnose chronisch ziek hebben ontvangen. Om deze ambities waar te maken zijn we zoek naar ervaringsdeskundigen.

Je houdt je bezig met

Het delen van je eigen kunnen! Heb jij een chronische diagnose en sta je ervoor open om je opgedane kennis en ervaring in het proces van een chronische ziekte met anderen (newbies) te delen? Dan zorg jij ervoor dat stichting CSS een succes wordt!

Wij zien graag

Ben jij die ervaringsdeskundige met een chronische ziekte? Heb je tijdens jouw ziekteproces met bepaalde vragen gezeten, waarvan je dacht ‘ik zou wel op een makkelijke manier hier antwoord op willen vinden?’ En heb je deze antwoorden ondertussen gevonden?

Hou dan alsjeblieft deze belangrijke informatie niet achter, maar deel ze! Met ons!

Wij zijn dat ene makkelijke platform waar je op een laagdrempelige manier duidelijke informatie kunt vinden. Maar om deze site gedegen te kunnen ontwikkelen kunnen we niet zonder jou! Kun jij genoeg nuttige informatie delen over vrijwel alle aspecten in je leven? Dan zijn we op zoek naar jouw tips, kennis en ervaringen!

 Bijzonderheden

Je ontvangt geen vrijwilligersbijdrage, maar krijgt wel onze eeuwige dank! Bovendien ben je van grote toegevoegde waarde en help je vele anderen om tot een duidelijk toekomstperspectief te komen. Een computer en internet is een vereiste. Het zou fijn zijn als je een langere tijd met ons verbonden wilt zijn en je actief inzet voor de stichting.

Voel je je direct aangesproken en wil je helpen stichting Chronisch Samen Sterk te groeien? Reageer dan op deze vrijwillige vacature van enthousiaste tipgever!